29.6.09

Kahville...

Vasemman puolen sivupalkissa on uusi nappi! Sen kautta voi tarjota mulle kahvit!!! En kuvittele saavani tällä tavalla edes sellaista tuottoa kuin ostarin nurkilla huuliharpun läpi hengittävät, toisesta suupielestä kuolaavat maorit. Mutta kahvittelu on kivaa, eikä mulla ole varaa käydä läheskään niin usein kuin haluaisin. Jos tällä tavalla saan parin kupillisen hinnan kasaan, lupaan myös tarjota kahvit jollekulle lajitoverilleni. Eihän sitä koskaan tiedä - ja ainakaan ei saa jos ei pyydä :) Itse lahjoittelen aina silloin tällöin jotain... ja vaikka antaminen onkin kivempaa, ei se saaminenkaan harmita.

FYI: Kahvikupillinen maksaa täällä noin 3-4 NZD (euroissa noin puolet). Kiitos etukäteen!

Noihin ostarin huuliharpisteihin liittyen - viime viikolla Foodtownin edessä soitti oikea viulisti. Soitti niin hienosti, että en millään olisi halunnut lähteä kaupasta kotiin. Tyhjensin lompakkoni vähäisen sisällön viulukoteloon ja seisoin vain siinä tuijottaen sitä. Kotiin tultuani itkin hitusen, kun muistelin miltä se kuulosti. Sami jätti viulistille käyntikorttinsa ja kirjoitti toiselle puolelle, että haluaisi nauhoittaa sen soittoa. Siitä ei ole kuulunut mitään, liekö osasi englantia. Valkoharmaasta ihosta ja itäeurooppalaisesta vaateparresta päätellen ei ollut paikallinen.

7 comments :

  1. Onpas mukavaa, kun sulta tulee taas pitkästä aikaa enemmänkin blogikirjoituksia.

    ReplyDelete
  2. Ties vaikka joku laittaa ihan kunnon summan.. meneeko siita sitten vero? eiko ollu hirvee ukkonen eilen yolla?

    ReplyDelete
  3. No enpä ajatellut kahvikuppia pidemmälle koko asiaa. Oishan tuo nyt omituinen ongelma, että sais paljon rahaa ja joutuis pakoilemaan verottajaa. Pitäs varmaan lähteä Kiinaan niin kuin ne yhdet... :)

    Joo, viime yönä salamoi oikein kunnolla. Vähän jännitti, että osuuko johonkin lähimaastossa...

    ReplyDelete
  4. Greetings from Turkey.Have a nice day.

    ReplyDelete
  5. Ihana idea, joko oot saanu kahvikupposen :D Viulistit kadun kulmalla ei oo täälläpäin ihan jokapäiväinen näky, itse ei uskalla :)

    -Aino-

    ReplyDelete
  6. No ei ole vielä tullu lahjotuksia :) Tuskin tuleekaan. Tää on enemmänkin sellainen sosiaalinen koe... Suurin osa ihmisistä ei koskaan anna pyytettömästi, edes hyväntekeväisyyteen. Jos siis joku haluaa maksaa tuntemattoman ihmisen kahvit toisella puolella maailmaa, kyseisen henkilön mielenterveyttä ja motiiveja sietää tutkia tarkemmin...

    ja tutkitaan, jos niikseen tulee :D

    ReplyDelete
  7. Noniin, KIITOS SISKOLLE ensimmäisestä kahvilahjoituksesta!!! Tällä irtoaa kahvien lisäksi jo banaanileipä ja joku toinenkin torttu...:)

    JEEE!

    ReplyDelete