19.5.08

Öinen aivokaasu

Koko päivän olen istunut koneella luuduttaen selkärankani ehkä uuteen muotoon. Kävin nimittäin läpi koko Suomen koulutusjärjestelmät - amiksesta yliopistoon - ja etsin oikeat vastaanottajat Uneton48-tiedotteelle. Täytyy nyt jakaa teille, kun törmäsin kansanopistojen sivuilla pariin hauskaan yksityiskohtaan... En nyt mainitse opiston nimeä, mutta eräässä oli esimerkiksi luonnontieteissä Selkärangattomien peruskurssi, toisessa Askarruttajan ammattitutkinto ja kolmannessa Luovan elämäntaidon linja. En tiedä miksi nuo nyt niin nauratti. Johtunee virikkeiden puutteesta :)

Nite nite!

3 comments :

  1. Ihan huippuja! Minuukin nauratti.

    t. Aini

    ReplyDelete
  2. Voihan nauru sentään. Että ihan Askarruttajan ammattitutkinto. Kivaa muuten, että päätit jatkaa kirjoittamista. Sushirajakin on herännyt jälleen henkiin pitkästä horroksestaan.

    ReplyDelete
  3. Moi, paatin tulla jattamaan vastakommentin, kun ilahduin kovin sun kommentista mun blogissa!

    Kiitos inhorealistisista Suomi-kuvauksistasi. Nain tekstisi lukemisen jalkeen painajaisen, jossa en saanut viisumiin jatkoa ja jouduin palaamaan Suomeen. Paatin olla lukematta suomikuvauksiasi uudelleen, jotta saan nukuttua. Parin paivan paasta kuitenkin halusin lukea lisaa kirjoituksia Suomesta, muttet ollut paivittanyt blogiasi. Musta on kiinnostava lukea miten sa naet ja koet Suomen taalla vietetyn ajan jalkeen. Tiedanpahan mita odottaa kun itse joskus palaan kotimaan kamaralle.

    Ja lopuksi vastaus kysymykseesi: olen taalla kun palaatte Seelantiin, ei mulla ole aikomustakaan lahtea! Sinua siteeratakseni: kun asuu maassa jossa kasvaa palmuja, tuntuu kuin olisi kokoajan lomalla. Tai jotain sinnepain :)

    Nahdaan syksylla elikkas kevaalla!

    Cheers,
    Hyyrylainen

    ReplyDelete