16.5.08

e-katugallup

Olen ihan kiikunkaakun siitä, pitäisikö jatkaa kirjoittamista täältä Suomesta vai palata asiaan vasta 5 kuukauden päästä kun palaamme Aucklandiin. Koko blogin idea oli alunperin kirjoittaa Uuden-Seelannin kokemuksista, mitä se on tähän asti enemmän tai vähemmän ollutkin. Nyt olen Suomesta kirjoittava suomalainen, voiko sen tylsempää enää olla?

Valitse siis seuraavista vaihtoehdoista:


1. Jatka kirjoittamista Suomesta.
2. Muistele Uuden-Seelannin aikoja tai ole hiljaa.
3. Palaa asiaan, kun olet taas Seelannissa
4. Lopeta internetin informaatiokaaoksen ruokkiminen ja sulje koko blogi.

Haluaisin jääviytensä vuoksi kieltää vastaamisen ystäviltä ja sukulaisilta, mutta pelkään, että siinä tapauksessa kukaan ei vastaa ja tuuleen huutamisen tuoma turhautuminen kuihduttaa proosasuoneni kokonaan.

15 comments :

  1. Kirjoittele ihan mistä ja milloin vain, sinun elämää ja näkökulmaa asioihinhan me tänne tulemme seuraamaan, oli sijainti sitten missä vaan. :) Kyllä mielestäni on ihan mielenkiintoista lukea miten näet esim. Suomen nyt ulkosuomalaisin silmin erilailla kuin ennnen.

    ReplyDelete
  2. Jatka ihmeessä myös Suomesta! Asiantuntijan vertailevaa analyysiä Uuden-Seelannin ja Suomen sattumuksista on mielenkiintoista lukea :)

    ReplyDelete
  3. Kirjoita! Minä jatkaisin mieluusti lukemista... :) Mulle on ihan sama, mistä kirjoitat, kunhan se liikuttaa itseäsi.

    ReplyDelete
  4. 1. Jatka kirjoittamista Suomesta.

    Pyydän...

    ReplyDelete
  5. Ollaanpas sitä yksimielisiä! No eikun tekstiä vääntämään sitten niin kuin kunnon yleisön palvelijan kuuluu :)

    ReplyDelete
  6. Ehdottomasti jatka kirjoittamista. Kuukausi (melkein) on ollut pitkä uutta kirjoitusta odottaessa... :)

    ReplyDelete
  7. Niin ja täytyy vielä selvennykseksi sanoa, että edellinen kijoittaja ei ainakaan tietääkseen ole sukulainen tai ystävä..

    ReplyDelete
  8. 1.Kirjoita myöskin suomesta.

    ReplyDelete
  9. Kirjoita Suomesta, mutta älä kokonaan unohda Uutta Seelantia, toivoo yksi kyseiseen maahan koti-ikävää poteva ulkosuomalainen.

    ReplyDelete
  10. 1 eli jatka, jatka,jatka!!! / Tuula

    ReplyDelete
  11. 1! Tahdon ehdottomasti kuulla kokemuksiasi miten nyt suomessa menee uutta taustaa vasten. Tietystihän minua kiinnostaa myös työsi!

    ReplyDelete
  12. Meitä täällä ulkomailla kiinnostaa ehdottomasti se miten koet Suomen! Mihin olet tyytyväinen, mihin pettynyt jne. Millaista on olla Suomessa "ulkopuolisena", onko maa muuttunut muutamassa vuodessa.

    ReplyDelete
  13. Hyvä on, olen palannut sorvin ääreen. Kiitos palautteesta ja toiveista, yritän muistaa nämä seuraavan kerran kun aivoni polkevat tyhjää...:)

    ReplyDelete
  14. Vaikka päätös on jo tehty, niin haluan vielä vahvistaa sitä: jatka ihmeessä kirjoittamista! Itse löysin blogisi alunperin Uuden Seelannin "vuoksi", ja olen ollut uskollinen lukija siitä saakka :-)

    ReplyDelete
  15. Minäkin sanon: jatka! siis vaikka toteatkin jo jatkavasi. Uuden Seelannin juttujasi oli kiva lukea, toivottavasti paluumuuttajan arjesta löytyy myös kirjoitettavaa.

    ReplyDelete