24.2.06

Jääkiekkoa ja työelämää

Kuuntelimme eilisaamuna Suomi-USA jääkiekkoa nettiradiosta. Oli niiin jännää!! Näyttää siltä, että seuraavat pelit tulevat täälläkin telkkarista, mutta eivät tietenkään suorana. Luulen, että jännitämme taas nettiradion ääressä lauantaiaamuna. Tulee kyllä ikävä Suomea kun kuuntelee jääkiekkoselostajia. Olin ihan unohtanut, miten itseään ruoskivaa suomalainen urheiluselostus on. Kun USA tekee maalin, yksi aloittaa synkän analyysin Suomen kyvyttömyydestä hallita peliä. Toinen lisää, että näin se peli voi kääntyä ja ennustaa heti rangaistuslaukauskisaa, kun tilanne on 3-4. Suomalainen varustautuu aina pahimpaan.

Otsikon mukaan uusiseelantilaiseen työelämään. Siinä missä suomalainen menee töihin suorittamaan ja pätemään, täällä mennä töihin viihtymään. Työpaikalla on pelataan pleikkarilla, lipitetään viiniä ja rupatellaan niitä näitä. Yksi tyyppi käy lenkillä ja suihkussa lounastauolla. Joka päivä tuntuu olevan jonkun syntymäpäivä, kihlajaiset tai hääpäivä. Täällä se tarkoittaa sitä, että sankari ostaa valtavan kakun kaikille muille. Perjantaina on kuulemma muffinssi-aamupäivä. Eli työnteon sijasta istuskellaan aamupäivä syöden muffinsseja. Ja sitten lähdetäänkin taas oluselle neljän aikoihin.

Kaiken hauskanpidon lomassa olen kovasti yrittänyt saada töitä tehtyä. En tiedä miten firmalla on varaa pitää kahta suunnittelijaa yhden projektin kimpussa kokonaisen viikon. Työstä saadaan varmaan hyvä hinta. Asiakas on jokatapauksessa valtavin firma jolle olen koskaan tehnyt mitään. Suunnittelu on aivan ihanaa, kun ei tarvitse huolehtia EAN-koodeista, budjetin rajoituksista tai edes oikeista teksteistä. Ei tarvitse kuin keksiä uusia ideoita päivästä toiseen... tavallaan se on kyllä raskastakin, mutta eri tavalla. Tuntuu, että tähän minulla on jotenkin enemmän eväitä kuin ns. tuotanto/sihteeri -työhön.

Eilen istuin iltaa naapurin Mandyn kanssa, kun Sami pelasi Jasonin kanssa squashia. Lauantaina lähdetään naapureiden kanssa ostoksille yhteen lähiön kauppakeskukseen. Olen kyllästynyt keskustan liikkeisiin ja tarvitsen uusia vaatteita. Jee! Lauantai-iltana on taas yksi ilmainen ulkoilmakonsertti kaupungin keskuspuistossa. Tarkoitus olisi mennä piknikille ja tällä kertaa varustautua vähän paremmin. En tosin usko että ehdin enää tilata Finnish food networkista ruisleipää, mutta täytyypä yrittää.

No comments :

Post a Comment