10.2.06

Odottamisen piinaa

Lähetin siihen kiinnostavimpaan työpaikkaan lyhyen kiitoskirjeen haastattelun jälkeen. En saanut mitään vastausta. En oikein tiedä mitä ajatella. Ehkä he haastattelevat 20 ihmistä vielä minun jälkeeni. Tai sitten toimitusjohtaja on reissussa muutaman päivän, ei olekaan varaa palkata uutta suunnittelijaa tai jotain muuta. Tuntuisi oudolta, että paikka olisi jo täytetty mutta minulle jätetty ilmoittamatta. Varsinkin kun vielä kyselen perään.

Työhaastattelun jälkeinen odotus on varmasti yksi pahimpia verenpaineen nostajia. Rentoutuakseni jatkossa tilasin netin kautta toimivasta DVD-vuokraamosta kasan frendejä. Kaksi ensimmäistä viikkoa ovat ilmaisia, ja kun sen aikana tilaan ja rippaan hirveään tahtiin levyjä (kolme saa olla kerrallaan) niin laskin saavani 15 DVD-levyllistä ilmaiseksi. Luin pienet präntit kahteen kertaan ja todellakin, palvelun saa katkaista kahden viikon kuluessa eikä maksa mitään. Suomessa nettitilausfirmat ovat jotenkin hämärämpiä. Palvelu ei muutenkaan ole kallis ja voi olla että sitä tekee mieli jatkaa kun paikalliset videovuokraamot ovat niin kalliita ja surkeita.

Tähän täytyy lisätä, että kaipaan suomalaisista asioista myös Filmtownia :) ja sen kivoja pakettitarjouksia. Makuunia en viitsi kaivata kun siellä on töissä 15-vuotiaita napapaitaisia purkanjauhajia ja joka kerta piti kaivaa ajokorttia esiin kun jotain vuokrasi.

No comments :

Post a Comment