12.3.06

Eläintarhassa

Kävimme tänään kiertämässä Aucklandin eläintarhan. Oli ihanan lämmintä ja bussitkin kulkivat sopivasti ajallaan. Rainbow Lorikeet -papukaijat olivat tuttavallisia. Yksi kiinnostui Samin kädestä ja hyppäsi rystysen päälle pureskelemaan nahkaa irti. Jälkikäteen huomasimme, että iho oli rikkoutunut ihan oikeasti parista kohdasta. Nyt odottelemme lintuflunssan ensioireita.

Huomenna jatkuu työsuhteeni punaisessa kaktuksessa, ainakin pari viikkoa siis. Kuulin perjantaina työkaverilta, että häntä oli kohdeltu samalla tavalla aluksi. Kolmen kuukauden määräaikaisten pätkien jälkeen oli sitten tohtinut pyytää ihan vakituista sopimusta. Hyvä tietää, ajattelin että minua ei oteta tosissaan vain siksi että olen ulkomaalainen. Tai siksi ettei ole pysyvää oleskelulupaa. Mutta pianhan se nähdään mitä tästä tulee.

Käytiin eilen Mandyn kanssa shoppailemassa ja keksittiin että ryhdytään tekemään itse vaatteita. No, eihän tämä mikään uusi ajatus ole ja siinä on sekin hankala puoli, että ompelukoneeni seisovat varastossa kaukana Suomessa. Toinen ongelma on tilanpuute. Ehkä parempi keskittää ylimääräinen energia vaikka videoeditoinnin opetteluun. Olen virkistänyt muistiani iMovien suhteen ja tulevaisuudessa osaan ehkä tallentaa myös nettiin sopivia tiedostokokoja. Mikä siinä on niin vaikeaa?

No comments :

Post a Comment