1.3.06

Mitä ajattelen tänään

Tänä iltana tein tunnin ylitöitä ja tulin puolijuoksua kaupungin läpi raamattupiiriin. Ostin matkalla subin ja söin siinä samalla kun muut kertoivat kuulumisiaan. Ajasta on tullut taas elämäni kallein ja harvinaisin hyödyke. Se ei tunnu riittävän mihinkään. Olen kuitenkin tyytyväinen että menin. Minulla on tapana tehdä asiat joko täydellisesti tai ei ollenkaan. Tätä hienoa elämänviisautta ei kuitenkaan voi soveltaa kristittynä elämiseen. Kun ihmiset kertovat löytämistään raamatunkohdista ja ajatuksistaan, haluaisin vajota maan alle ja lakata yrittämästä. En ole ajatellut varmaan viikkoon ajatellut ainuttakaan henkevää ajatusta. Minkälainen ihminen pyörittää säälittävässä päässään vain muutamaa työhön, parisuhteeseen ja ruokaan liittyvää latteaa asiaa? Minkälainen ihminen ei lainkaan vaivaa päätään Jumalan olemuksella, elämän tarkoituksella tai edes niiden puuttumisella? Jos ei hengellisesti kuollut niin ainakin puutunut. Päätin, että tästä eteenpäin jaan aikani viisaammin. Minulle ei joka tapauksessa makseta ylityöstä. Jos nyt vaikka vartin päivässä lukisi ihan intensiivisesti. Englanninkielisen raamatun lukeminen on siitä hauskaa, että lukiessaan muistaa yhtäkkiä satunnaisia jakeita suomeksi ihan sana sanalta. En todellakaan tiennyt osaavani ulkoa minkäänkielistä raamattua.

Töissä olen piirtänyt sipsipusseja, täytekeksejä ja sen sellaista. Olen tehnyt ihan hyvää työtä ja saanut hyvää palautetta. Ensimmäisen viikon projekti esiteltiin tänään ja asiakas oli tyytyväinen. Oma designini ei varmaankaan tule valituksi, mutta ehkä osia siitä. On harvinaista, että asiakas hyväksyisi yhtään luonnosta sellaisenaan. Lopputulos on aina hybridi. Tuntuu kuitenkin, että ihmiset ovat tulleet jo vähän tutummiksi ja työt sujuvat rennommin.

Telkkarista tulee southpark. Sami kokkasi itselleen hokipurilaisen ja minua väsyttää. Parvekkeen ovi on auki, koska vieläkään ei ole kovin kylmä. Aamulla tosin tuli vilu yöpaidassa, kun ripustin koneeseen unohtuneita pyykkejä. Skytower on vaihtanut iltavalaistuksensa punaisesta sinivihreäksi. Ensi kerralla lupaan kirjoittaa jotain mielenkiintoisempaa. Ja toivottavasti voin raportoida ainakin lyhyen aikavälin raamatunlukutavoitteiden täyttyneen.

No comments :

Post a Comment