15.4.06

He died with a falafel in his hand

Pitkänperjantain loputon ankeus hellitti lopulta. Kuntosali ja supermarketti avasivat ovensa ja elämä palasi hetkeksi uomiinsa. Vietimme laiskan illan naapureiden kanssa katsoen Spidermania telkkarista ja syöden aivan kamalia guacamole-maissilastuja. Paitsi ettei pystynyt sitä filmiä juuri seuraamaan, kun J puhui koko ajan päälle. Tai kyllä me kaikki puhuttiin...

Huomenna on tarkoitus paastota aamiainen ja mennä sitten porukalla syömään sellaiseen pizzaraxin periaatteella toimivaan ravintolaan, jossa on tarjolla vähän parempaa evästä kuin raxissa. Viimeksi kun kävin Forumin Raxissa, tuli jotenkin tosi huono olo. Olin vähän aikaisemmin lukenut vaikka mitä A-hepatiitista ja kun näin pienen räkäisen lapsen työntävän kätensä kyynerpäätä myöten sipsikulhoon, aloin kuvitella vaikka mitä. Mutta tämän ei pitäisi olla mikään pitsapaikka, eikä ole kovin halpakaan. Yleensä häviän rahani näissä "syö niin paljon kuin jaksat" -paikoissa, kun en vain jaksa syödä. Tai sitten huomaan alitajuisesti laskevani kaloreita. Kun samana iltana on vielä seurakunnan pääsiäisjuhla syöminkeineen.

Piti keksiä sinne pääsiäisjuhlaan viemistä mutta eihän me mitään keksitty. Mentiin sitä varten kauppaankin, mutta päädyttiin vaan riitelemään kassalle että mikä siinä on kun ei ehdi mitään enää ja bussi lähtee minuutin päästä. Niillä on joku välimerellinen teema ja ensin ajattelin, että pitäisi keksiä jotain filotaikinahienouksia tai jotain millä on kreikkalainen nimi, esim pastitsio. Siinä vaiheessa kun kaupat olivat jo kiinni tajusin, että todennäköisesti mikä tahansa pitsasta lihapulliin olisi käynyt. Kun näille Eurooppakin on vain yksi ja sama klöntti. Samapa tuo, me viedään sipsejä (jotka on maustettu italialaisilla yrteillä) ja tehdään tzaktikia dippikastikkeeksi.

Elämässäni ei ole enää muuta mistä ottaa paineita.

PS. Tilasin otsikossa mainitun elokuvan vuokra-dvd-palvelusta. Kuulostaa todelliselta taidepläjäykseltä...

No comments :

Post a Comment