7.4.06

Maailma uusiksi

Alkaa työnhaku tursua korvista. Juuri kun olin kääntänyt elämäni ylösalaisin rientääkseni suoramarkkinointifirmaan käyttämään Freehandia saankin kuulla, että ovatkin jo löytäneet jonkun 24 tuntia sitten. Toisin sanoen minulle soitettiin siinä vaiheessa kun paikka oli jo täytetty. Ei tietysti ollut ensimmäinen kerta, mutta harmittaa että sen takia piti säntäillä paikasta toiseen.

Asiat etenevät kuitenkin TEAR Fundin kanssa. Sain tänään cd:llisen valokuvia ja esitetekstin, joilla pääsen alkuun. Aivan ihania sottaisia pieniä lapsia maailman kriisialueilta, todella hienoja valokuvia. Miten siis suomalaisia huonopalkkaisemmat kiwit saataisiin tekemään lahjoituksia humanitääriseen työhön, ryhtymään kummeiksi tai muuten mukaan... Maailman muuttaminen on tiukkaa hommaa. Muistaako kukaan sitä suomalaista saittia, jossa oli sellainen virtuaalikylä ja sai tehdä lahjoituksia kylän kehittämiseksi. Rahat menivät sitten samansuuntaiseen tarkoitukseen. Viitsisittekö pistää linkin jos sivu on vielä pystyssä?

Hyviä ideoita otetaan vastaan kellon ympäri.

3 comments :

  1. "Pelastakaa lapset"-sivuilla on kaikenlaista. (www-pela.fi) Mutta ei valitettavasti tuota kylää :( Muistan sen kyllä, mutta osoitetta en...

    Ja onnea työpaikasta. Kuulostaa mielenkiintoiselta!

    ReplyDelete
  2. Children International:

    http://www.children.org/

    tai

    http://www.children.org/mediaArchive.asp?sid=DF9E2716-40FE-4CBD-9535-F90FB847BC41

    http://www.streetkids.org/

    http://www.freethechildren.org/index.php

    http://www.dci-pal.org/

    http://www.savethechildren.org/

    http://www.savethechildren.net/alliance/index.html

    saku

    ReplyDelete
  3. kiitos linkeistä! Hämmästyttävän yhdennäköistä ja -sisältöistä järjestöstä riippumatta...

    ReplyDelete