26.4.06

Syvemmälle blogimaailmaan :)

Kun nyt olen meemeilemään ryhtynyt, tässä yksi jonka lainasin täältä. Kävin blogilistalla ja hämmästelin, miten olen saanut 29 tilaajaa. Jos näistä nyt puoletkaan ovat todellisia henkilöitä ja maisemissa niin nyt pääsette kyselemään kysymyksiä (toki ymmärrän että 99% mahd. osallistujista on ystäviä ja sukua...):

HAASTE: Kysy minulta kuusi kysymystä. Ei seitsemän tai viisi, vaan kuusi. Sillä ei ole väliä, kuinka turhia tai omituisia kysymykset ovat - kysy ne joka tapauksessa. Liitä tämä sen jälkeen omaan blogiisi ja katso, mitä sinulta kysytään.

Jos kommenttien kirjoittelu on vierasta, se käy näin: Klikkaa tämän kirjoituksen alla näkyvää Comments -linkkiä, kirjoita asiasi ruutuun ja lähetä. Ei tarvitse kirjautua sisään, anonyyminäkin saa kysellä.

8 comments :

  1. Voi ei, 6 kysymystä... here goes.

    1. Mikä on yllättänyt Uudessa-Seelannissa eniten?
    2. Mitkä olivat odotuksesi lähtiessä?
    3. Ovatko odotuksesi täyttyneet?
    4. Pelottiko lähtö yhtään?
    5. Mikä on ollut suurin pettymyksesi siellä?
    6. Onko siellä lämmintä?

    Heh, olipas hyviä kysymyksiä. Minä muuten löysin blogisi blogilistalta, ja ihastuin, aika pitkään olen jo tätä lueskellut.

    ReplyDelete
  2. 6 kysymystä by Aini

    1. Milloin päätit vaalentaa hiuksesi?
    2. Vaikuttiko siihen, että sanoin joskus syksyllä, että vaaleat sopii siulle kaikista parhaiten?
    3. Vaalensitko ne kampaajalla vai itse?
    4. Nyt kun pääsitkin lopulta TEARfundiin töihin, aiotko selvittää siellä kuka oli se toinen "myöhäinen" hakija?
    5. Oletko katsellut usb-tikulla olevia lapsuusmuisto-kuvia?
    6. Onko niistä herännyt edes marginaalista koti-/Suomi-ikävää?

    ps. Äsken kaupassa käydessäni katselin sellaista koria, jossa oli poistettavia tuotteita halvalla. Korin pohjalla oli yksinäinen ColonClear siun suunnittelemassa pakkauksessa. Tuli siitä vähän ikävä!

    ReplyDelete
  3. 1. Maahan saapuessa yllätti eniten aasialaisten määrä katukuvassa. Siitä asti yllätykset ovat olleet aina vain pienempiä...
    2. Lähtiessä odotukseni olivat aika vähäiset. Ajattelin, että Uusi-Seelanti on pieni vasemmistolainen maa, jossa ihmisillä on paljon lävistyksiä ja tatuointeja.
    3. Todellisuus on tietysti hiukan moniulotteisempi :) Vasemmistolaisuus näkyy ihmisten asenteissa sellaisena tasapäistämisenä. Tatskoja ja lävistyksiä on lähinnä Maoreilla, jotka ovat Aucklandissa aika näkymätön ryhmä. Voin sanoa, että sain paljon enemmän, mitä tajusin odottaa.
    4. Ei pelottanut, miksi olisi?
    5. Suurin pettymykseni on ehkä ollut työnhaun hidas edistyminen. En nauti odottelusta yhtään.
    6. Piti työntää käsi pihalle ja koittaa. Varmaan jotain 15 astetta, aika kirpakka ja aurinkoinen syysaamu.

    ReplyDelete
  4. Moi A N Y
    Joskus ei vaan ehti käydä joka päivää katsomassa kaikki ihanat suosikkit blogit. Mutta nyt oli oikeasti ikävää monia niistä ja yksi oli A N Y. Se on tosi mukava lukea ja tietää mitä oikeasti kuulu elämälle maapallon toiselle puolelle. Ja sinulle voi olla myös mukava että jos ja kun perhen jäsenet ja sukulaiset lukevat sinun blogiasi ja tietävät oikein tarkaasti sinun voinnista päivittäin. Esimerkiksi minulla ei ole samanlainen mahdollisuus!
    Minua kiinnostaa lukea monien ihmisten ajatuksia arien tapahtumista mutta minula on erittäin tarkka valikoima netti sivut, joissa vierailen. Tiedoksi its olen IT:alan ihminen.
    Kiva lukea sinun blogiasi ja älä ikinä ajattele että enää minulla ei ole mitään sanottava.
    Käyn jatkossa myös mielellään lukemassa sinun kirjoituksia.
    AryAn

    ReplyDelete
  5. Ja tässä siskolle:

    1. Päätin vaalentaa hiukseni pari kuukautta sitten, kun lähdettiin käymään Samin kanssa kampaajalla. Päätös vahvistui siinä kampaajantuolissa.
    2. Voi olla, olin tavallaan tehnyt vaalentamispäätöksen jo syksyllä. Kampaajalla mietin vain, että minkälaisia raitoja, kuinka lyhyeksi, ja MITEN OSAA SELITTÄÄ TÄMÄN ENGLANNIKSI??!!
    3. Oho, taisin vastata jo tähän. Kampaaja oli sellainen kuusikymppinen herrasmies, jolla oli ollut ennenkin suomalaisia asiakkaita. Unohdin korvakoruni sinne, enkä ole vieläkään hakenut pois.
    4. En ajatellut erikseen ryhtyä selvittämään, mutta jos asia nousee esille niin olisihan se hauska tietää.
    5. Nyt hävettää... keuhkosin silloin muuton aikoihin, että missä se usb-tikku on, eikä sitä ole vieläkään löytynyt. Pelkään, että se jäi työpaikalle. Niiden lapsuusmuistojen lisäksi sillä tikulla ovat myös kaikki sähköpostini kahden vuoden ajalta. Sami on saanut kuulla tästä useampaakin kertaan.
    6. Koti-ikävä tulee aina välillä (ja ikävä sitä tikkua). Eilen tunsin haikeutta, kun söimme vieraiden kanssa pois viimeisen Fazerin keksicrisp-levyn. Lisäksi epäilin, etteivät vieraat osanneet arvostaa koko herkkua.

    ReplyDelete
  6. Kiitos, Aryan!

    Kuten ehkä huomasit, olen lisännyt blogisi tuohon linkkilistaan. Enkä minäkään ihan mitä tahansa viitsi lukea, saati sitten linkittää :)

    ReplyDelete
  7. Löysin blogisi joku hetki sitten. Nyt se kuuluu suosikkeihini. Itse matkustin Ausseisa ja NZ jäi harmikseni väliin.
    1. Tuntuuko Uusi-Seelanti koskaan mielestäsi takapajuiselta?
    2. Miten koet oman suomalaisen identiteettisi ollessasi ulkomailla?
    3. Suosikkibiisisi tällä hetkellä?
    4. Uusi-Seelati ja Suomi ovat "napanaapureita", näkyykö yhtäläisyyksiä?
    5. Milloin viimeksi katsoit auringonnousun?
    6. Miten aiot viettää Wappua?

    ReplyDelete
  8. 1. Kyllä välillä. Hidas laajakaista on helppo ymmärtää, kun ajattelee miten pitkä kaapeli tänne merenperukoille on vedetty. Mutta 3 viikkoa vuosilomaa, kamoon!
    2. Ulkomailla identiteetin kulttuurilliset piirteet korostuvat. Suomessa olen nokkela leukailija, täällä umpimielinen änkyttäjä, joka ei hymyile tarpeeksi :D :D
    3. Bic Runga: Blue Blue Heart
    4. Koko maailma tuntuu olevan yhtä ja samaa, vähän eri muodossa vaan.
    5. Varmaan viime syksynä Suomessa. Pysähdyin joskus katsomaan ikkunasta vessareissun aikana.
    6. Niin kuin kunnon työväen edustaja - töissä ensimmäistä päivää!

    ReplyDelete